Cranberry Cyst pocket drink

L1,540

Ka stok

In Stock

SKU: 1854

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kundër infeksioneve në aparatin urinar dhe uro-genital, bustina të lëngshme me shije molle të kuqe,  me bazë Boronicë të kuqe, Uva ursina, Verga e Artë dhe Caj jeshil. Ekstrakti i Boronicës favorizon mirëfunksionimin e rrugëve urinare dhe drenimin e likideve trupore. Uva ursina dhe Verga e Artë, përmirësojnë funksionimin e rrugëve urinare dhe mbrojtjen e organizmit kundër faktorëve të jashtëm. Caji jeshil favorizon drenimin e likideve të tepërta.

Produkt Vegan

Nuk permban: Ngjyrues artificial, Gluten, Sheqer të shtuar.

PERDORIMI

1 bustinë në ditë pas vaktit. Mund të konsumohet sic është ose i holluar me ujë. Në rast infeksioni këshillohen 2-3 në ditë.

 

PERBERESIT

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30% 133,5 mg
Uva ursina e.s. tit. 20% 100 mg
Verga e Artë (ekst. hidroglicerik) 100 mg
Caj Jeshil (ekst. hidroglicerik) 100 mg

PAKETIMI

16 bustina x 20 ml