DEFENCE SUN BABY& KID – FLUID LOTION 50+

L2,300

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2857

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Fluid me mbrojtje maksimale SPF 50+ për bebet dhe fëmijët.

 

specifikime

Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT:  Bazuar në një polimer special, i cili formon një rrjetë mbi lekurë që “ruan” filtrat, gje që rezulton ne shperndarje maksimale te diellit mbi lekurë dhe përmirësim të performancës së filtrimit.

Kompleksi PRO-Repair, një sinergji e vecantë e përbërësve aktivë:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjes natyrale të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patentë e përbërësve që stimulojnë sistemet natyrale të mbrojtjes së lëkurës dhe luftojnë radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit në diell dhe përsërisni aplikimin cdo dy orë ose sa herë të jetë e nevojshme. Tundeni para perdorimit.

paketimi

125 ml