DEFENCE SUN BABY & KID – SPRAY LOTION 50+

L2,580

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2858

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spraj me mbrojtje maksimale me SPF 50+ për bebat dhe fëmijët.

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT:  Bazuar në një polimer special, i cili formon një rrjetë mbi lëkurë që “ruan” filtrat, gjë që rezulton në shpërndarje maksimale të diellit mbi lëkurë dhe përmirësim të performancës së filtrimit.

Kompleksi PRO-Repair, një sinergji e vecantë e përberësve aktivë:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjës natyrale të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patenë e përbërësve që stimulojnë sistemet natyrale të mbrojtjes së lëkurës dhe luftojnë radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit ne diell dhe persërisni aplikimin cdo dy orë ose sa herë të jetë e nevojshme. Tundeni para përdorimit.

paketimi

125 ml