DEFENCE SUN BABY & KID – SPRAY LOTION 30

L2,100

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2859

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spraj me mbrojtje të lartë me SPF 30 për bebet dhe fëmijët.

specifikime

Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT:  Bazuar në një polimer special, i cili formon një rrjetë mbi lëkurë që “ruan” filtrat, gjë që rezulton në shperndarje maksimale të diellit mbi lëkurë dhe përmirësim të performancës së filtrimit.

Kompleksi PRO-Repair, një sinergji e vecantë e përbërësve aktivë:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjes natyrale të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patentë e përbërësve që stimulojnë sistemet natyrore të mbrojtjes të lëkurës dhe luftojnë radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit ne diell dhe perserisni aplikimin cdo dy orë ose sa herë te jetë e nevojshme. Tundeni para përdorimit.

paketimi

125 ml