Gr8-Dophilus Veg Capsules

L2,450

Ka stok

In Stock

SKU: 11067

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bakteret probiotike janë jetësore për digjestimin, ato ndihmojnë në integritetin, lëvizshmërinë dhe detoksifikimin intestinal dhe nxisin imunitetin. NOW® Gr8-Dophilus™ ofron një spektër të gjërë dhe të balancuar të organizmave të gjallë të cilët njihen si shtame probiotike që i rezistojnë aciditetit dhe që kolonizojnë sistemin gastrointestinal. Gjithashtu përmban FOS që ndihmojnë në shumimin e organizmave Acidofileve dhe Bifidus. Pas hapjes mbajeni në frigorifer që të ruajë efikasitetin dhe fuqinë.

 

perdorimi

1 kapsulë, 1 deri në 3 herë në ditë mes vakteve ose me stomakun bosh.

paketimi

60 kapsula

permbajtja

PërmbajtjaSasia për dozim:Sasia % vlerës ditore

8 shtame: Lactobacillus acidophilus (La-14), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus casei (Lc-11), Bifidobacterium longum (BI-05), Streptococcus thermophilus (St-21), Bifidobacterium bifidum (Bb-02)

370 mg*

perberes te tjere

Hipromelozë (kapsulë celuloze), FOS (Frutooligosaharide), acis Askorbik dhe stearat magnezi (origjinë bimore).