HERBION COWSLIP shurup x 150 ml

In Stock

SKU: 0-1388

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shurup per qetesimin e kolles dhe fytit te irrituar, I pasur me mentol dhe ekstrakte bimesh.