Hyaluronic Acid, Double Strength

L6,080

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11269

Pershkrimi i produktit

Formule e pasur me Acid hialuronik, L-Proline, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakt nga farat e rrushit.

– Lubrifikon artikulacionet

– Me L-Prolinë, Acid Alpha Lipoik, ekstrakt nga farat e rrushit

Acidi Hialuronik është një përbërës i pranishëm në çdo ind të trupit, me përqendrime më të larta tek indet lidhore të tilla si lëkura dhe kërcet. Acidi Hialuronik është një përbërës i rëndësishëm i lëngjeve të artikulacioneve, ku shërben si lubrifikant dhe ruan artikulacionet nga forcat shtypëse. L-Prolina, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakti farave të rrushit plotësojnë këtë formulë për një veprim optimal.

PERDORIMI

1 kapsulë, 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

PAKETIMI

120 kapsula

PERMBAJTJA

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Natrium (nga Hialuronat natriumi) 10 mg <1%
Acid Hialuronik (nga Hialuronat natriumi) 100 mg *
L-Prolinë (Formë e lirë) 100 mg *
Acid Alpha Lipoik 50 mg *
Ekstrakt nga fara e rrushit (Vitis vinifera) (I Standartizuar për Polifenole) 25 mg *

PERBERES TE TJERE

Celulozë (kapsulë), miell orizi, Stearate Magnezi (origjinë bimore) dhe Silic.