Ultrasonic USB Essential Oil Diffuser

L4,500

Ka stok

In Stock

SKU: 10814

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Difuzor ambjenti me usb.

NOW® Ultrasonic USB Diffuser bashkon aromaterapinë me një risi shkencore, e cila lejon lidhjen e difuzorit me lap top-in tuaj me anë të një kordoni USB. Ky difuzor është pa BPA, vepron deri në 4 orë dhe përdor valë ultrasonike me frekuencë të lartë për të krijuar avullin. Difuzori nuk përdor nxehtësi, kjo garanton ruajtjen e integritetit të vajrave esencial dhe vetive të tyre.

specifikime

  • Hidhni ujë dhe vajra esencial
  • Nuk bën zhurmë dhe pastrohet lehtësisht
  • Avull i ftohtë/ Pa nxehtësi / Nuk ka risk për djegie
  • Fiket automatikisht
  • Koha e punës 4-6 orë
  • Kordon USB 1 m
  • Me drita LED rrotulluese

perdorimi

70 ml ujë dhe 5 pika nga vaji esencial i preferuar. Difuzori do të fiket automatikisht pasi të mbarojë uji.