AKNET ACTIVE PEEL – 3-ACID MICROEXFOLIATING LOTION x 10

L1,400

Ka stok

In Stock

SKU: 13980

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Mikropeeling për fytyrën dhe trupin me veti keratonormalizuese dhe rregulluese të sebumit.

I përdorur rregullisht, ai përmirëson strukturën e lëkurës, duke reduktuar imperfeksionet e lëkurës seborreike të prirur ndaj akneve.

Githashtu redukton shenjat post-akne.

PERMBAN

Acid glikolik 10%: një acid α-hidroksi me efekte kimike eksfolimi të shtresave sipërfaqësore të epidermës duke përmirësuar butësinë e lëkurës.

Acidi succinic 2%: acid bio-organik me efekt keratolitik, eksfoliues dhe antibakterial kundër C akneve.

1.2% Acid Shikimik: nga Anise (Illicium verum), vepron përmes një mekanizmi enzimatik frenues kundër enzimave të lipazave. Falë vetive të tij antibakteriale, normalizuese të sebumit dhe eksfolimit, promovon rinovimin e epidermës dhe përmirëson strukturën e lëkurës.

PERDORIMI

2/3 herë në javë, mundësisht në mbrëmje, aplikoni një letër të lagur në lëkurë të pastruar dhe të thatë, duke shmangur zonat e syve dhe buzëve. Mos e shpëlani.

PAKETIMI

10 letra te lagura.