AP TENSIONI LITERAPID (krahu)

L6,050

Ka stok

In Stock

SKU: 12714

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Aparat tensioni elektronik per matje ne zonen e krahut.
Teknologjia qe parashikon matjet qe ne fazen e inflacionit.
Per rezultate te sakta dhe te shpejta.