Aparat tensioni- EasyRAPID

L6,960

Ka stok

In Stock

SKU: 2827

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Per personat qe kerkojne thjeshtesi. Aparat elektronik, i cili ben matjen e tensionit ne zonen e krahut. Dizajni inovativ DLS perdor gjeneraten e fundit RAPID TECH – “pervoja e komoditetit” ju ofron nje rezultat te shpejte.
Gjithahshtu Easy Rapid eshte shume i thjesht ne perdorim, e gjithe teknologjia PIC ne 3 butona, duke e kthyer keshtu matjen e tensionit ne nje procedure shume te thjeshte dhe praktike.

perdorimi

Mjafton vetem prekja e nje butoni dhe matja fillon dhe mbaron ne menyre te shpejte dhe automatike.

Nje monitor i rrahjeve te zemres ju informon per cdo parregullsi, si dhe ne ekran tregohen ne kohe reale, me nje grafik ndryshimet e vlerave te presionit te gjakut.

EASY RAPID gjithashtu llogarit automatikisht mesataren e 3 matjeve te fundit, si dhe ruan 60 matjet e fundit, duke luajtur keshtu edhe rolin e nje ditari klinik.

Aparati vjen me nje cante shume praktike qe ju lejon ta merrni me vete kudo qe shkoni. Ka garanci 5 vjecare.