Aparat tensioni- ClearRAPID

L9,600

Ka stok

In Stock

SKU: 2035

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Aparat tensioni elektronik i cili kryen jo vetem matje te presionit arterial, por detekton gjithashtu anomalite e zemres. Ideal per matje periodike. Tregon daten dhe oren e matjes realizon mesataren e 3 matjeve. 100 x 2 memorie.

specifikime

  • Per personat qe kane nevoje per shpejtesi ne matje.
  • Aparat tensioni elektronik, i cili ben matjen e tensionit ne zonen e krahut, inovativ ne forme dhe teknologji. Dizajni i tij perputhet me parimet estetike dhe ergonomike te filozofise DLS, ndersa pervoja Rapid Tech – Comfort garanton nje matje te shpejte dhe shume te thjeshte.
  • CLEAR RAPID eshte gjithashtu gjitheperfshires dhe i shpejte, me shkronja te medha dhe ekran qe ben te mundur leximin e vlerave dhe ne drite te ulet: ideale per matje te shpejta dhe te hollesishme.
  • Pervec matjes se tensionit arterial, aparati ben te mundur matjen e rrahjeve te zemres gjithashtu, duke ju dhene te dhena te sakta per shendetin tuaj kardiak.
  • Ky aparat ben gjithashtu automatikisht mesataren e tre matjeve te fundit dhe regjistron 200 matje te ndara ne dy sektore, duke bere keshtu te mundur regjistrimin e te dhenave per dy persona te ndryshem, ose matjet per nje person te ndara ne mengjes dhe ne mbremje.
  • Aparati vjen me nje cante shume praktike qe ju lejon ta merrni me vete kudo qe shkoni. Ka garanci 5 vjecare.