AP TENSIONI LITERAPID (kyci)

L5,000

Ka stok

In Stock

SKU: 12715

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit te dores.
Teknologjia qe parashikon matjet qe ne fazen e inflacionit.
Per rezultate te sakta dhe te shpejta.