Aparat tensioni- CARDIOFree

L5,100

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2913

Pershkrimi i produktit

Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit. Tregon daten dhe oren e matjes, detekton rrahjet e crregullta te zemres dhe realizon mesataren e 3 matjeve. 30 x 3 memorie.

specifikime

– Aparat tensioni elektronik.

– Kryen matjen te zona e kycit.

– Lexohet lehtesisht.

– Detekton rrahjet e crregullta te zemres.

– Kryen mesataren e 3 matjeve.

– Tregon daten dhe oren e matjes.

– Cante per ruajtjen e aparatit.

– 30 x 3 memorie