Choline & Inositol 500 mg Veg Capsules

L2,050

In Stock

SKU: 12556

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Mbështet transmetimin e shëndetshëm nervor dhe ndihmon në metabolizmin e acideve yndyrore.

Kolina dhe inozitoli janë anëtarë të familjes së vitaminave B.

Kolina është e nevojshme për transmetimin normal sinaptik, shëndetin e trurit dhe metabolizmin e acideve yndyrore në mëlçi.

Inositoli është gjithashtu thelbësor për shëndetin e trurit dhe sistemit nervor.

Si kolina ashtu edhe inositoli janë përbërës thelbësorë të të gjitha membranave qelizore.

perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë, mundësisht me ushqim.

Permbajtja

  • Kolina (nga Choline Bitartrate)     250 mg         45%
  • Inositol                                               250 mg         †

 

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsula celuloze) dhe Acidi Stearik (burim bimor).

paketimi

100 kapsula