DEFENCE BODY CELLULITE DERMO-DRAINING

L3,600

Ka stok

In Stock

SKU: 12848

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem-xhel per trajtimin e celulitit. Trajtim i bazuar në një efekt ftohës/ngrohës që stimulon mikroqarkullimin kapilar, duke nxitur drenimin e lëngjeve dhe mbetjeve nga indi nënlëkuror. Me një teksturë të lehtë që depërton lehtësisht në lëkurë, është ideal për masazh dhe përthithet lehtësisht në të njëjtën kohë.

specifikime

Testet klinike të kryera në produkt për një periudhë prej gjashtë javësh dhe nën kontroll dermatologjik treguan rezultatet e mëposhtme:

  • Efekt drenues i treguar nga një rritje prej 27%
  • Zvogëlimi i perimetrit të kofshëve me 3,8 cm
  • Reduktimi i lëkurës me “lëvozhgë portokalli” me 15%
  • Elasticiteti dhe toni i lëkurës u rritën me 58%
  • Nje efekt zbutës i lëkurës, siç raportohet nga 80% e rasteve.
  • Nikel në gjurmë më të ulëta se 0.00001%
  • Formulim 100% pa konservues dhe parfum.
  • Produkti nuk përmban burime jodi.

permban

Curcuma zedoaria, Eugenia caryophillus, Zingiber officinale, genistein, kafeinë, karnitinë, Spiruline, mentol, Capsicum frutescens, Lonicera japonica.

perdorimi

Lexoni udhezimet te paketimi.

paketimi

135 ml