Rose hip Oil, organic

L1,990

Ka stok

In Stock

SKU: 10824

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vaji i trëndafilit të egër është vaj natyral 100% i pastër, i pasur me acide yndyrore esenciale omega-6. Ky vaj mund të përdoret si antioksidant, për të ushqyer lëkurën dhe për rigjenerimin e saj.

l

perdorimi

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Pas përdorimit të vajrave esencialë, mbyllni menjëherë kapakët fort për të parandaluar çdo oksidim.

Për rezultate më të mira, ju lutemi ruani vajrat tona esenciale të cilësisë së lartë në temperaturën e dhomës dhe në shishen origjinale.

perberesit

Vaj trëndafili të egër organik (Rosa moschata)

paketimi

30 ml