23919 Taylor Type Brace (Mbeshtetese kurrizi)

L11,700

Ka stok

In Stock

SKU: 1312

Pershkrimi i produktit

Mbeshtetese kurrizi. E lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.