TESTO JACK 100 x 120 VCAPS-NOW

L7,290

Ka stok

In Stock

SKU: 13597

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes për mbështetjen e aktivitetit seksual të shëndetshëm. Nxit vitalitetin mashkullor, mbështet funksionin riprodhues dhe gjëndrave të meshkujve.

perdorimi

Merrni 2 kapsula në ditë me ushqim sipas nevojës.

permban

Permbajtja: Sasia për dozim:
Vitaminë B-6 3 mg
Magnez 140 mg
Zink 9 mg
Ekstrakt Tribulus terrestris 250 mg
LJ100® (ekstrakt i Eurycoma longifolia) (rrënjë) (min. 22% euripeptide) 50 mg

paketimi

120 kapsula.