Aerosol me piston- Air Family Evolution

L9,300

Ka stok

In Stock

SKU: 0119

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Aparat aerosoli me piston i pershtatshem per te gjithe familjen, me nje teknologji te avanncuar. Thjeshteson dhe shpejton cdo faze te aerosolit nga pergatitja deri ne perdorim. Si ndodh kjo?
Doreza e saj e pershtatshme lejon qe ajo te zhvendoset lehte, si dhe mekanizmi i perdorimit eshte shume i thjeshte.
Kur behet fjala per aksesoret, pervec 2 maskave te aerosolit, per femije dhe te rritur ka edhe nje maske per ne hunde dhe nje per ne goje, ka goten ekskluzive te Pic Acti Fast Pro dhe mbajtesin e gotes i cili pengon levizjen e saj dhe humbjen e lendes mjekesore.
E vecanta e ketij aparati eshte pikerisht gota e vecante Pic Acti Fast Pro, e cila ben te mundur krijimin e avullit 20% me shpejt.

PRODUKTET

– goten ekskluzive te Pic Acti Fast Pro

– 1 maske per te rritur

– 1 maske per femije

– 1 maske nazale

– 1 tub lidhes.