ESI FIT CONTROLLA APPETITO 60 ovalette

L2,160

S’ka stok

Out of stock

SKU: 13035

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore të gymnema, Garcinia Cambogia erodiola i cili ndihmon ne reduktimin e urise.
Gymnema nxit metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve dhe kontrollon ndjenjën e urisë.
Rhodiola është një tonik-adaptogjen dhe vepron në gjendjen normale të humorit.
Produkt vegan, pa gluten.

 

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim: (4 tableta)
Garcinia Cambogia e.s. tit. 60% 1.000 mg
Acidi hidroksicitrik (HCA) 600 mg
Gymnema e.s. tit. 25% 480 mg
Gymnemic acid 120 mg
Rhodiola rosea e.s. tit. 3% 220 mg
Rosavin 6,6 mg

Perdorimi

Rekomandohet të merren 1-2 tableta, 30 minuta para dy vakteve kryesore, duke e shoqeruar me shumë ujë.

Paralajmerime: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Suplementet ushqimore nuk synohen si zëvendësues për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stil jetese të shëndetshëm.

Produkti duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me pak kalori, duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme me një nivel të mirë aktiviteti fizik.

Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, keshillohuni me mjekun.

Nuk rekomandohet përdorimi i produktit gjatë shtatzënisë dhe/ose gjatë ushqyerjes me gji dhe tek fëmijët.

Nëse pas përdorimit të produktit, shfaqen probleme në mëlçi ose në sistemin nervor qendror, ndaloni marrjen e tij dhe kërkoni mendimin e mjekut.

Paketimi

60 tableta, Pesha neto 43.2 g