Glucomannan 575 mg Veg Capsules

L3,500

Ka stok

In Stock

SKU: 13286

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Mbështet rregullsinë e sistemit intestinal
  • Mbështet nivele të shëndetshme të kolesterolit
  • 575 mg – nga Rrënja Konjac

Glucomannan është një fibër e tretshme, që rrjedh nga rrënja konjac (Amorphophallus konjac) që mund të ndihmojë në ruajtjen e rregullsisë së sistemit intestinal. Përveç kësaj, duke nxitur ngopjen ( ndjenja e ngopjes), glucomannan mund të jetë një shtesë e përshtatshme për një plan të menaxhimit të peshës që përfshin një dietë të shëndetshme dhe program ushtrimesh.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 5 *
Karbohidratet totale 2 g <1 %
Fibër diete 2 g 7 %
Glukomanani (nga rrënja Konjac) (Amorphophallus konjac) 1,725 ​​g (1,725 ​​mg) *

perdorimi

Merrni 3 kapsula, 1 deri në 2 herë në ditë me të paktën 240 ml ujë 30-45 minuta para ngrënies.

paketimi

180 kapsula