Diurerbe Forte pocket drink Limone

L1,485

Ka stok

In Stock

SKU: 2565

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me shije Limoni, me bazë ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez që favorizojnë drenimin e likideve të tepërta dhe reduktojnë mbajtjen e ujit. Diureza e organizmit kontribuon në ruajtjen e ekuilibrit elektrolitik.

Diurerbe përmban ekstrakte bimore të cilat eleminojnë likidet e tepërta. Potasiumi dhe Magnezi ruajnë ekuilibrin e elektroliteve.

Produkt Vegan

Nuk permban: Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Permbajtja

Betula pendula 0,15 g Betula pubescens 0,15 g Pilosella e.s. tit. 1% 0,25 g
Verga d’oro estr. hidroglicerik 1/2 0,4 g Ortosiphon e.s. tit. 0,25% 0,1 g The verde estr. hidroglicerik 1/2 0,8 g
Ginepro estr. hidroglicerik 1/2 1,2 g Equiseto e.s. 2% 0,05 g Magnez 112,5 mg
Potasium 300 mg

perdorimi

Hidhni 1 bustinë në një shishe me gjysëm litri ujë dhe pijeni përziejen gjatë ditës. Mund dhe të përdorni 2 bustina gjatë ditës.

paketimi

24 bustina x 20 ml