Lutein & Zeaxanthin Softgels

L3,780

Ka stok

In Stock

SKU: 12675

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes per kujdesin makular dhe mbrojtjen nga drita blu. Përmirëson funksionin kognitiv dhe ndihmon në optimizimin e cilësisë së gjumit.

Luteina dhe Zeaksantina janë karotenoidë që pastrojnë radikalet e lira që depozitohen në makulë, një zonë e specializuar e syrit që është përgjegjëse për shikimin qendror.

Duke vepruar si filtra kryesorë të dritës blu me energji të lartë, luteina dhe zeaxanthin ndihmojnë në promovimin e shëndetit normal të shikimit duke neutralizuar radikalet e lira të formuara nga ekspozimi ndaj dritës, gjë që është kritike për rikuperimin normal nga ekspozimi ndaj dritës së ndritshme dhe ruajtjen e ndjeshmërisë së shëndetshme të kontrastit.

Luteina dhe zeaksantina gjenden gjithashtu në indet nervore, duke përfshirë trurin, ku mund të mbështesin funksionin normal kognitiv, ruajnë një humor pozitiv dhe optimizojnë reagimin ndaj stresit.

Këto karotenoidë mund të luajnë gjithashtu një rol në optimizimin e cilësisë së gjumit duke minimizuar vonesën e gjumit dhe zgjimin gjatë natës.

Paralajmerime:

Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/në gji, nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve.

Perdorimi

Merrni 1 xhel në ditë me një vakt që përmban yndyrë.

 

 

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
Luteine 25 mg *
Zeaksantinë 5 mg *

perberes te tjere

Kapsula Softgel [xhelatinë gjedhi (pa BSE), glicerinë, ujë], vaj luledielli dhe tokoferole të përziera (nga vaji i sojës jo-OMGJ).