Melatonin Pura Retard

L650

Ka stok

In Stock

SKU: 10153

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes që kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet lag.

Melatonina është një hormon natyral i cili gjëndet tek organizmi jonë, por ndonjëherë përqëndrimi i saj bie dhe kjo sjell vështirësi për të rënë në gjumë dhe shqetësime të fjetjes. Suplementimi me melatoninë është zgjidhja më efikase për të luftuar pagjumësinë.

Produkt Vegan

perdorimi

1 mikrotabletë në ditë të shoqëruar me shumë ujë.
Për të marrë maksimumin e efektit të Melatoninës, merrni 1 mg Melatoninë, pak para se të shtriheni për të fjetur. Ndërsa për lehtësuar simptomat e efektit Jet lag merrni 0.5 mg Melatoninë pak para se të shtriheni për të fjetur ditën e parë të udhëtimit dhe disa ditë pasi të këni mbërritur në destinacion.

paketimi

90 mikrotableta

permbajtja

Melatonina 1 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.