Melatonin Pura, 60 mikrotableta

L500

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2074

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet lag.

Melatonina është një hormon natyral i cili gjëndet tek organizmi jonë, por ndonjëherë përqëndrimi i saj bie dhe kjo sjell vështirësi për të rënë në gjumë dhe shqetësime të fjetjes. Suplementimi me melatoninë është zgjidhja më efikase për të luftuar pagjumësinë.

Produkt Vegan

permbajtja

Melatonina1 mg

 

Nuk permban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

perdorimi

1 tabletë në ditë të shoqëruar me shumë ujë. Për të marrë maksimumin e efektit të Melatoninës, merrni 1 mg Melatoninë, pak para se të shtriheni për të fjetur. Ndërsa për lehtësuar simptomat e efektit Jet lag merrni 0.5 mg Melatoninë pak para se të shtriheni për të fjetur ditën e parë të udhëtimit dhe disa ditë pasi të këni mbërritur në destinacion.

paketimi

60 mikrotableta x 120 mg