Melatonin Pura

L460

Ka stok

In Stock

SKU: 2073

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet lag.

Melatonina është një hormon natyral i cili gjëndet tek organizmi jonë, por ndonjëherë përqëndrimi i saj bie dhe kjo sjell vështirësi për të rënë në gjumë dhe shqetësime të fjetjes. Suplementimi me melatoninë është zgjidhja më efikase për të luftuar pagjumësinë.

Produkt Vegan

Nuk permban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Permbajtja

Melatonina:    1 mg

perdorimi

1 tabletë në ditë të shoqëruar me shumë ujë. Për të marrë maksimumin e efektit të Melatoninës, merrni 1 mg Melatoninë, pak para se të shtriheni për të fjetur. Ndërsa për lehtësuar simptomat e efektit Jet lag merrni 0.5 mg Melatoninë pak para se të shtriheni për të fjetur ditën e parë të udhëtimit dhe disa ditë pasi të këni mbërritur në destinacion.

paketimi

30 mikrotableta x 120 mg