Melatonin Pura 3mg

L490

Ka stok

In Stock

SKU: 2366

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes që kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet lag. Valeriana vepron në sinergji me Melatoninën, duke favorizuar relaksimin dhe gjumin.

Melatonina është një hormon natyral i cili gjëndet tek organizmi jonë, por ndonjëherë përqëndrimi i saj bie dhe kjo sjell vështirësi për të rënë në gjumë dhe shqetësime të fjetjes. Suplementimi me melatoninë është zgjidhja më efikase për të luftuar pagjumësinë.

Produkt Vegan

perdorimi

1 tabletë në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

paketimi

30 tableta

permban

Melatonina3 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.