Maple Syrup, Organic Grade A Dark Color

L3,920

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11066

Pershkrimi i produktit

Shurup panje organik me shije te paster dhe te forte.

specifikime

– Shije e pastër dhe e fortë

– Me ngjyrë të errët

– Zyrtarisht Grada B

Shurup panje i distiluar në pranverë nga lëngu i pemëve të panjës. Duhen 150 L lëng për të prodhuar 4 Litra shurup panje të pastër. Shurupi i Gradës A me ngjyrë të errët (zyrtarisht grada B) ka shije me të plotë dhe më të pasur sesa shurupi i Gradës A zyrtare. Mbajeni në frigorifer pas hapjes.

perdorimi

Mund ta përdorni si ëmbëlsues në petulla, kos, akullore, tërshërë dhe shumë receta të tjera.

paketimi

946 ml

perberes te tjere

Shurup panje organik.