Omega 3-6-9 1000 mg Softgels

L2,600

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10123

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Omega 3-6-9 është një përzierje vajrash nga farat e Lirit, Evening Primrose, Canola, Black Currant dhe farave e Kungullit. NOW kombinon këto vajra të njohur për vetitë e tyre për të balancuar proporcionet e Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9. Omega 3, Acidi Alfa Linolenik, Omega 6 dhe GLA janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e lëkurës, dhe sistemit imunitar. Acidi Oleik, një acid yndyror i pangopur i Omega 9 kontribuon në mirëbajtjen sistemit kardiovaskular.

Cdo dozim ka: Omega-3 [Acid Alfa Linolenik (ALA)] 45%; Omega-6 [Acid Linoleik dhe Acid Gamma Linolenik (GLA)] 26.5%; Omega-9 [Acid Oleik] 17.5%; Të tjera (acide yndyrore me varg të shkurtër, yndyrna të ngopura, fosfolipide, etj) 11%

perdorimi

2 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 20 Vaj nga fara liri 1.4 g *
Totali i yndyrnave 2 g 3%* Vaj Evening primerose 300 mg *
Yndyrna te ngopura <0.5 g 2 % Vaj Canola 260 mg *
Yndyrna me shume lidhje te pangopura 1.5 g * Vaj black currant 20 mg *
Yndyrna me nje lidhje te pangopur <0.5 g * Vaj I farave te kungullit   20 mg *

perberes te tjere

Kapsulë e butë xhelatinoze (xhelatinë bovine, glicerinë, ujë, pluhur karameli, pluhur karobi)

paketimi

100 kapsula