Termometer Thermodiary Head

L6,240

Ka stok

In Stock

SKU: 11460

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termometer per matjen e temperatures ne zonen e ballit.

SPECIFIKIME

– Termometer infrared.

– Kryen matjen e temperatures ne zonen e ballit.

– Mund te sinkronizohet me smartphone-in tuaj ose te perdoret si termometer i thjeshte.

– I thjeshte, i shpejte, ptaktik dhe nuk shkakton diskomfort gjate matjes.

– Detektor i shpejte- 1 sekonde.

– Memorizon 30 matjet e fundit.

– Tregon nivelin e baterise.

– Mat jo vetem temperaturen e trupit, por edhe te ushqimit, lengjeve dhe ambjentit.