ThermoEasy- Termometer Infrared

L4,600

Ka stok

In Stock

SKU: 0249

Find in Store

Pershkrimi i produktit

THERMOEASY mat temperaturen ne kontakt me zonen e ballit me rreze infrared. I dizenjuar sipas “DLS philosophy”.

Matja e temperatures nuk ka qene kurre me e thjeshte dhe me e shpejte se kaq. Thjesht vendosni sensorin ne balle, shtypni butonin dhe ne 5 sekonda ThermoEasy do t’ju tregoje temperaturen e sakte. Termometri do te leshoje nje sinjal ne fund te matjes si dhe kur temperatura eshte me shume se 37,5 grade Celcius.

 

KUJDES

Mos masni temperaturen menjehere pasi keni ngrene, keni bere dush apo keni perfunduar aktivitetin fizik.

Termometri duhet te ruhet ne temperaturen e dhomes te pakten 20-25 minuta para berjes se matjes, si dhe personi qe do te beje matjen duhet te qendroje ne dhome te pakten 5 minuta para matjes.

Mos e mbani per shume gjate termometrin ne dore para perdorimit, pasi sensoret mund te nxehen e mund te japin nje vlere te gabuar te temperatures.

Mbaruat matjen e pare? Prisni se paku 5 minuta per te bere matjen tjeter.