VedoClear- Termometer Dixhital

L850

Ka stok

In Stock

SKU: 2013

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termometer dixhital, me maje te perkulshme, i thjeshte per tu perdorur dhe i lehte per tu lexuar, fale ekranit te madh te krijuar ne perputhje me “filozofine DLS”.

specifikime

  • Mat temperaturen e trupit nen sqetull, orale ose rektale dhe ju tregon rezultatin shpejt dhe sakte. Nen sqetull do rreth 60-120 sekonda per te dhene rezultatin.
  • Ka nje memorie ne te cilen ruhen rezultatet e fundit. Termometri jep nje sinjal ne momentin qe perfundon matja dhe kur temperatura eshte mbi 37,8 °C .
  • Eshte rezistent ndaj ujit dhe bateria e tij zgjat per se paku 1000 matje.
  • Termometri VEDOCLEAR ZOOM vjen ne nje paketim te pershtatshem, transparent, i cili ben te mundur ruajtjen e sigurt te tij.