VedoFamily- Termometer Dixhital

L650

Ka stok

In Stock

SKU: 2014

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termometer i thjeshte dixhital me maje te holle, i pershtatshem per te gjithe familjen. Ben matjen e temperatures se trupit nen sqetull, orale dhe rektale, ne menyre te thjeshte dhe te shpejte( brenda 60-120 sekondave).

specifikime

  • Ekrani eshte lehtesisht i lexueshem. Termometri ruan vleren e matjes se fundit, dhe leshon nje alarm ne fund te matjes, e cila eshte e ndryshme ne rast se temperatura eshte mbi 37,5 °C.
  • Bateria zgjat se paku deri ne 1000 matje dhe jane shume te lehta per tu zevendesuar.
  • Termometri eshte i vendosur ne nje paketim transparet, i cili e ruan te sigurt ate.