Biocollagenix Polvere

L3,000

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10580

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë Kolagjen marin të hidrolizuar të tipit I dhe III, në formën më të pastër, në trajtë pluhuri.

Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhor në trupin tonë. Ka disa lloje kolagjeni në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjen të tipit I dhe III, të cilët i japin lëkurës tonë tonusin, elasticitetin dhe rezistencën e duhur. Kolagjeni i tipit III është tipi i dytë i kolagjenit më të cilin trupi i njeriut është më i pasur, por është i pari që fillon të reduktohet me moshën, prandaj për të ndihmuar në rivendosjen e elasticitetit të lëkurës është shumë i rëndësishëm suplementimi me të. Rekomandohet për përdorime afatgjatë, i alternuar me Biocollagenix flakon.

 

perdorimi

1 masë e gjysëm (e barabartë me 5 g) në një gotë me 150 ml ujë, në darkë para gjumit. Rekomandohet të hidhet në fillim pluhuri dhe pastaj të shtohet sasia e nevojshme e ujit. Përziejeni derisa masa të shkrihet plotësisht.

permbajtja

Kolagjen i hidrolizuar tipi I dhe III (nga peshqit) 5000 g

nuk permban

Ngjyrues artificial, aroma artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer dhe ëmbëlsues.