Full Spectrum Mineral Caps Veg Capsules

L2,750

Ka stok

In Stock

SKU: 12333

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Formulë me multi minerale -Kalcium në sasi të lartë për shëndetin e kockave* -Formulë pa hekur.

NOW® Full Spectrum Mineral është një kombinim gjithëpërfshirës i mineraleve më të rëndësishme të përdorura nga organizmi. Kjo formulë përmban mineralet thelbësorë të rekomanduar, duke përfshirë kalciumin për kockat dhe dhëmbët dhe zinkun për të rritur sistemin imunitar. *Ky suplement nuk përmban hekur dhe ka një raport 1: 1 kalcium me magnez.

perdorimi

2 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

paketimi

120 kapsula

perberesit

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % së vlerës ditore
Vitamina D3 (si Kolecalciferol) 5 mcg 25%
Kalcium [nga karbonati i kalciumit (Aquamin®) Minerale nga alga deti)] 250 mg 19 %
Jod (nga Joduri i Kaliumit) 112.5 mcg 75 %
Magnez (nga Oksidi i Magnezit, Citrati magnezit dhe alga deti Aquamin®) 250 mg 60 %
Zink (nga Bisglicinati Zinkut) (TRAACS®) 7.5 mg 68
Selen (nga L-Selenometionine) 50 mcg 91%
Bakër (nga Bisglicinati bakrit) (TRAACS®) 1 mg 111%
Mangan (nga Bisglicinati Manganit) (TRAACS®) 2.5 mg 109%
Krom (nga Pikolinati Kromit) 100 mcg 286 %
Molibden (nga Molibdat natriumi) 50 mcg 111%
Kaliumi (nga klorur kaliumi) 50 50 mg 1 %

perberes te tjere

Miell orizi, Hipromelozë (kapsulë celuloze) dhe stearat magnezi (origjinë bimore).