Kelp 150 mcg Tablets

L1,820

Ka stok

In Stock

SKU: 13068

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Jod Natyral i cili mbështet funksionin e shëndetshëm të tiroides. Kelp është një burim i shkëlqyer i jodit, i cili është treguar se është thelbësor për funksionin e shëndetshëm të tiroides.

 

specifikime

Kelp është një alga deti e madhe me gjethe që i përket familjes së algave kafe që rritet në “pyje” në ujërat më të ftohta të oqeaneve të botës. Kelp është përdorur për shekuj si një përbërës kryesor i rëndësishëm ushqyes në kuzhinat kineze, japoneze dhe koreane. Është gjithashtu një burim i shkëlqyer jodi, i cili është treguar thelbësor për funksionin e shëndetshëm të tiroides.

perdorimi

Merrni 1 tabletë në ditë me ushqimin.

perberesit

Jod (elementar) (nga 30 mg leshterik organik) (Laminaria spp.) (E gjithë bima) 150 mcg

paketimi

200 tableta.