TRI-CHROMIUM 500 mcg+CINNAM 90 VCAPS

L1,520

Ka stok

In Stock

SKU: 13282

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili suporton metabolizmin e glukozës.
Kromi është një mineral thelbësor që dihet se përmirëson veprimet e insulinës, një peptid që është kritik për metabolizmin dhe ruajtjen e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave në trup. Marrja adekuate e kromit është e nevojshme për ruajtjen e metabolizmit të shëndetshëm të glukozës.

Permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim:
Krom (Tri-Chromium™) [nga Chromium Picolinate, Chromium Chelavite® (kelat i aminoacideve të kromit) dhe ChromeMate® (polinikotinat i kromit)] 50 mcg 1429 %
Kanellë (lëvore) (Cinnamomum verum dhe/ose Cinnamomum aromatike dhe/ose Cinnamomum burmannii) 250 mg *

perdorimi

Merrni nje kapsule ne dite te shoqeruar me ushqim.

paketimi

90 kapsula.