SAMe 400 mg Tablets

L6,350

Ka stok

In Stock

SKU: 11052

Find in Store

Pershkrimi i produktit

SAMe (S-adenozilmetionine) është një përbërës i trupit i cili merr pjesë në shumë reaksione biokimike, duke përfshirë dhe reaksionet që ndikojnë në biokiminë e trurit dhe artikulacioneve. Shumë studime kanë treguar që SAMe ndihmon në qetësimin e simptomave dhe dhimbjeve si pasojë e sforcimeve apo tërheqjeve muskulare. SAMe merr pjesë dhe në sintezën e neurotransmetuesve duke luajtuar një rol shumë të rëndësishëm tek gjendja emocionale.

perdorimi

Merrni 1 tabletë 2 deri në 4 herë në ditë, mundësisht me stomakun bosh.

paketimi

30 tableta

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
SAMe (S-Adenozil-L-Metionine) (nga S-Adenozil-L-Metionine Disulfat Tozilati) 400 mg *

perberes te tjere

celulozë, natrium kroskarmeloze, stearat magnezi (origjinë bimore), silicë, acid stearik (origjinë bimore), acid askorbik, acid citrik, mbështjellje enterike (ujë, acid metakrilik, metakrilat metili, glicerinë).