Liver Caps Capsules

L2,950

Ka stok

In Stock

SKU: 10422

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Me Silybum marianum dhe Eleuthero

Kapsulat për mëlcinë nga NOW® kombinojnë kualitetin më të mirë të mëlcive të bëra pluhur nga lopë Argjentinase, rrënjën e Eleuthero (Eleutherococcus senticosus) dhe ekstrakte të Silybum Marianum për një funksion sa më të shëndetshëm të mëlcisë. Pluhuri nga mëlcia e lopëve është pa hormone dhe shtesa të tjera të panevojshme.

perdorimi

2 kapsula cdo ditë

paketimi

100 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Mëlci lope e bërë pluhur 1 g *
Rrënjë Eleuthero Organike (Eleutherococcus senticosus) 100 mg *
Ekstrakt  nga Fruti/Fara Silybum Marianum (I standartizuar në min. 80 mg Silimarin Flavonoide - të barazvlefshme me 80%) 100 mg

perberes te tjere

Xhelatinë, acid stearik (origjinë bimore), silic.