Magnesium Topical Spray

L1,650

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10142

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Me përqëndrim të lartë
  • Nga deti Zechstein

Magnezi transdermal nga NOW® është i pastër, i përqëndruar dhe me origjinë nga deti Zechstein në Hollandë. Ky magnez aplikohet lehtësisht dhe nuk lë mbetje vajore në lëkurë.

 

PERDORIMI

Aplikoni 2-5 sprucime në lëkurë dhe masazhojeni zonën. (4 sprucime = 66 mg formë elementare magnezi)

*Pas aplikimit mund të ndjeni mbetje vajore në lëkurë, por magnezi nuk është vaj dhe prandaj do të përthithet lehtësisht, nëqoftëse dalloni në lëkurë mbetje në ngjyrë të bardhë, mund t’i fshini me peshqir sepse janë thjesht mbetje kripe.

PAKETIMI

273 ml

PERBERES TE TJERE

Ujë dhe hekzahidrati i klorurit të magnezit