PREZERVATIV CONTROL TOUCH & FEEL x 12

L600

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10199

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Per me shume stimulim. Prezervativ me tekture, me vija dhe pika.

Specifikime:

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra:  E tejdukshme
  • Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni
  • Karakteristika: Me reliev, me vija dhe pika.
  • Efekti: Me shume stimulim
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.10 mm
  • Gjatesia: 193 mm
  • Gjeresia: 53 mm

paketimi

12 cope.