PREZERVATIV CONTROL PEPPERMINT ECSTASY x 6

L350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9938

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Per me shume freski dhe kenaqesi ne raport.

Specifikime: 

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra: Jeshile
  • Me shije mente
  • Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni me shije
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.070 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

paketimi

6 cope