PREZERVATIV CONTROL FORTE x 6

L350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9926

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Me shume trashesi dhe me shume rezistence.

specifikime

Paketimi: 6 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra:  E tejdukshme

Lubrifikanti: Standart, me baze silikoni

Karakteristika: Me shume trashesi

Efekti: Me shume rezistence

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.090 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm