PREZERVATIV CONTROL NATURE x 12

L600

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9918

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.

Specifikime: 

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra: E tejdukshme
  • Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.070 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

paketimi

12 cope