PREZERVATIV CONTROL NATURE x 6

L350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9929

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.

Specifikime:

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra: E tejdukshme
  • Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.070 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

paketimi

6 cope.