PREZERVATIV CONTROL NATURE x 12

L600

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9930

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.

specifikime

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm