Easy Wash Nr.4- Enteroklizem 140 ml

L510

Ka stok

In Stock

SKU: 2462

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Klizem per lavazh intestinal. Ka nje forme ergonomike te bute, e cila mbahet lehtesisht dhe nje gyp te holle.

perdorimi

E lehte per tu perdorur ne vetem 5 hapa te thjeshte:

1. Hap mbajtesen.

2. Mbusheni me solucionin e perzgjedhur.

3. Bashko tubin me enen e gomes.

4. Kryeni pastrimin.

5. Pas perdorimit lani me kujdes te gjitha pajisjet.