Thermogel knee 17 x 30 Xhel termik per gjurin

L1,800

Ka stok

In Stock

SKU: 2147

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Jastek praktik, me permbajtje xheli i dizenjuar per tu perdorur ne zonen e gjurit,  i cili siguron te nxehte ose te ftohte kur aplikohet, sipas nevojave. I pershtatshem per te gjithe familjen.

specifikime

Terapia me te ngrohte: redukton tensionin muskular, duke e bere te pershtatshme per tu perdorur ne kontraktime muskulare, dhimbje muskulare dhe reumatizmale. Vendoseni ne uje te valuar ose ne mikrovale.

Terapia me te ftohte: redukton inflamacionin. Indikohet ne trauma akute, hematoma te vogla, tendosje muskulare, djegie, gjakderdhje, inflamacione te lekures, kafshime nga insektet, dhimbje koke dhe dhimbje dhembi. Vendosni ne frigorifer ne ngrirje para perdorimit.

E vecanta e ketij produkti eshte forma e tij, lehtesisht e pershtatshme ne zonen e gjurit, pa penguar levizjen. Eshte mjaft e bute dhe shume praktike per tu perdorur.

E disponueshme ne permasat 17 cm x 30 cm.