Enema- Enteroklizma

L1,150

Ka stok

In Stock

SKU: 2638

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Klizem per lavazh intestinal ose vaginal, e pajisur me nje pajisje te pershtatshme e cila ju lejon te rregulloni forcen e presionit per nje pervoje sa me komode.

perdorimi

Shume e lehte per tu perdorur ne kushte shtepije me vetem 6 hapa:

1. Hapni mbajtesen.

2. Vidhosni tubin e gomes.

3. Lidheni kete me kanalin anal ose vaginal.

4. Mbusheni qesen PVC me solucionin e zgjedhur ( qesia ze deri ne 2 l).

5. Hapeni rubinetin dhe kryeni pastrimin.

6. Pas perdorimit mos harroni te beni pastrimin e te gjithe setit.